Lumi Capital ja ELMO Rent alustavad alates veebruarist ainulaadset koostööd, mis võimaldab kõikidel Flora ärihoone üürnikel kasutada soodsalt jagamismajandusele toetuvat lühiajalist elektriautode renditeenust.

Mugavaks kasutamiseks on autod pargitud sõiduvalmilt Flora ärikvartali parklasse. ELMO Rent elektriautode rendipunkt jääb vabalt kasutatavaks ka teistele piirkonnas olevatele klientidele.

"Meie arvates on hästi juhitud ärikeskkond selline, kus suudetakse luua üürnikele lisandväärtust ja kasutada innovaatilisi lahendusi. Antud juhul lühiajalise autorendi näol," kommenteeris Lumi Capitali juhtivpartner Raiko Uri uut teenust.

Selline lähenemine on uudne mitmel põhjusel. Olulisim on võimalus tööpäeva paindlikult planeerida. Flora ärihoone asub ühistranspordi tuiksoonel, vahetult Kristiine keskuse lähedal. Nii aitavad Lumi Capital ja ELMO Rent kaasa Tallinna autovabamaks muutmisele ja populariseerib ühistranspordi kasutamist ning jagamismajandust.

Tööpäeva jooksul saab ajasäästlikult ja mugavalt kasutada ELMO Rent elektriautot. ELMO Rent autode kasutamine on mugav, säästlik ning kiire. Teenus toimib mobiilirakenduse kaudu. Elektriautodel on lubatud kasutada ühistranspordi rada, mis aitab ummikuid kiiremini läbida. ELMO Rent autosid saab tasuta parkida rendipunktides ning parkida Tallinna kesklinnas.

FM

Flora on Lumi Capitali juhitud ärikvartal Kristiine ja südalinna piiril, mis on koduks ca 70 ettevõttele. 2017 aasta lõpus valmis ärikvartalisse ka uus büroohoone. Lumi Capital on kinnisvara investeeringute juhtimisele keskenduv ettevõte.

ELMO Rent on elektriautode jagamismajanduse põhist lühiajalist renti pakkuv ettevõte. Klientide kasutuses on 31 Nissan Leaf ja Mitsubishi i-Mevelektriautot. Autopark laieneb juba peatselt nii uute mudelite kui autode arvult.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED