Martin Rekor, Lumi Capitali juhtivpartner, esines Balti riikide kinnisvara investeerimise konverentsil „Baltic Real Estate Investment Forum 2018“, mis toimus Radisson Blue hotellis Vilniuses.

Ettekanne andis ülevaate inimeste muutuvast suhtumisest omandisse. Erinevate toodete ning vara omamine on ajalooliselt tähendanud erilist väärtust ja staatust. See on aga muutumas, sest üha enam nähakse erilist väärtust mugavates toodetes ja teenustes, mida saab tarbida või rentida ning eelistatakse vähem omada. Muutust on tugevalt tagant tõuganud muusikatööstus, kuid nüüd on see jõudmas füüsiliste varade maailma, nagu autod ning kinnisvara.

Lumi Capital on üks Balti riikide juhtivaid investoreid üürimajade sektoris. Ettevõte juhib 1215 korteriga üürimajade portfelli ning arendab hetkel uusi üürimajasid kokku 127 korteriga Tallinnas.

Üürimajade sektoris soovitame investoritel mitte investeerida üürimajadesse, mis on algselt arendatud müügi eesmärgil, vaid arendada ja projekteerida kortermajad silmas pidades pikaajalist üüritegevust. See tähendab reeglina uute korteriplaanide loomist (üürikorterid on tavapäraselt väiksemad, korterite koosseis tubade lõikes müügimajadest erinev), vastupidavate viimistlusmaterjalide kasutamist ning hoonesse tehnosüsteemide loomist, mis hõlbustavad igapäevast üüritegevust.Martin Vilnius

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED