Flora uus hoone on  5-korruseline, mille esimesel korrusel asuvad kaubanduspinnad ning kõrgematel korrustel bürood. Uus büroohoone on loodud eelkõige 10-20 töötajaga ettevõtetele, kelle jaoks on uues hoones hea planeering ning kahest või kolmest küljest akendega avatud büroopinnad. Terve korruse suurune büroo sobib hästi 40 töötajaga ettevõtetele.  Avarust loovad suured klaaspinnad ning osad aknad on avatavad. Kõrgemate korruste büroodes avaneb vaade linnale.

Flora ärikvartal asub tiheda liiklusega ja hea ühistranspordi ühendusega Kristiine liiklussõlme kõrval. Arvukad bussi- ja trollipeatused asuvad Flora ärikvartalist vaid 100-200 m kaugusel ning Lilleküla rongipeatus on vaid jalutuskäigu kaugusel. Tänu Tulika tänava logistiliselt soodsale asukohale on Flora alati olnud populaarne nii büroo-, teenindus- kui kaubanduspindu vajavate ettevõtete seas.

Flora büroohoone ehitus on alanud ja hoone valmib 2017 aasta lõpuks. Arendajaks on Lumi Capital ning hoone ehitab AS EhitustrustFlora uus hoone.

 

Flora uus hoone on  5-korruseline, mille esimesel korrusel asuvad kaubanduspinnad ning kõrgematel korrustel bürood. Uus büroohoone on loodud eelkõige 10-20 töötajaga ettevõtetele, kelle jaoks on uues hoones hea planeering ning kahest või kolmest küljest akendega avatud büroopinnad.  Terve korruse suurune büroo sobib hästi 40 töötajaga ettevõtetele.  Avarust loovad suured klaaspinnad ning osad aknad on avatavad. Kõrgemate korruste büroodes avaneb vaade linnale.

Flora ärikvartal asub tiheda liiklusega ja hea ühistranspodi ühendusega Kristiine liiklussõlme kõrval. Arvukad bussi- ja trollipeatused asuvad Flora ärikvartalist vaid 100-200 m kaugusel ning Lilleküla rongipeatus on vaid jalutuskäigu kaugusel.  Tänu Tulika tänava logistiliselt soodsale asukohale on Flora alati olnud populaarne nii büroo-, teenindus- kui kaubanduspindu vajavate ettevõtete seas.

Flora büroohoone arendajaks on Lumi Capital ning ehitus on alanud ja hoone valmib 2017 aasta lõpuks, hoone ehitab AS Ehitustrust.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED