Lumi Capital omandas koostöös erainvestoritega autoesinduste portfelli, kuhu kuulub kolm esindust ja teeninduspunkti Tallinnas, Pärnus ning Jõhvis. Kõik hooned on kaasaegsed, heas tehnilises seisukorras ning ehitatud vastavalt Volkswageni ja Škoda kõrgetele korporatiivstandarditele. Møller on nimetatud automarkide peamine edasimüüja Balti riikides.

"Vaatamata sellele, et Covid-kriis mõjutas automüügiga tegelevaid ettevõtteid üle Euroopa, näeme, et Mølleri näol on tegu tugeva ja stabiilse üürnikuga," kinnitab Lumi Capitali partner Lauri Henno ning lisab, et üürilepingud kõigis kolmes esinduses on kindlustatud väga pikaks ajaks.

Lisaks heale seisukorrale, on hooned hästi ligipääsetavad ja külastajanumbrid püsivad kõrgel. Iseäranis Tallinna esinduses, mis asub Paldiski maantee bürooarenduste tulipunktis Telia ja Pipedrive'i peakontorite vahetus läheduses.

"Lumi Capitali portfell täieneb pidevalt ning on hea meel on tõdeda, et meil on võimekus läheneda investeerimisvõimalustele avatult ja laiahaardeliselt. Alles eelmisel aastal avasime uue logistika ärisuuna, jätkasime edukalt kodupoodide strateegiat, sisenesime tugeva üürikodude tehinguga Läti ja Leedu turule ning nüüd täiendasime oma portfelli esmakordselt autode müügi- ja teeninduskinnisvaraga," loetleb Henno.

Tehingut vahendas Colliers International Advisors OÜ partner Margus Tinno ning juriidiliselt nõustas Lumi Capitali Eversheds Sutherland Ots & Co.

Lumi Capital OÜ on kinnisvarainvesteeringutele ja nõustamisele keskenduv ettevõte, kelle klientideks on era- ja institutsionaalsed investorid nii Eestist kui ka välisriikidest.

Møller Mobility Group on üks Põhja-Euroopa juhtivaid autoettevõtteid, mille põhitegevuseks on nelja automargi - Audi, Škoda, Volkswagen ja Seat - import, müük ja teenindus. Kontsern tegutseb Norras, Rootsis, Eestis, Lätis ja Leedus ning sellel on 4200 töötajat.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED